Épületgépészet

Víz- gáz- fűtésszerelés Budapesten és Pest megyében

víz- gáz- fűtés szerelés

Ha építkezik, vagy felújít, vagy modernizálni szeretné meglévő víz- gáz- vagy fűtésrendszerét, hogy ezáltal is faragjon a rezsiszámlájából, az épületgépészeti feladatokat mindig bízza hozzáértő szakemberre. A rosszul bekötött zuhanytálca, vagy lefolyó javítása általában csak igen költséges utólagos bontással javítható, a helytelenül beszerelt gáz és fűtésrendszerek pedig balesetveszélyesek is lehetnek. Mi gyorsan és szakszerűen végezzük el ezeket a feladatokat, ráadásul az általunk elvégzett munkákra garanciát is vállalunk!

TELEFON: 06-30/905-6138

Vízvezeték szerelés:

Fürdőszobák, konyhák vízrendszereinek megtervezése, teljes körű kivitelezése. Fürdőszoba felújítás, vízszerelés épületen belül és kívül. Csöpögés mentesítés, fürdőkádak, mosdók, szifonok, WC tartályok bekötése, szerelése. Csaptelep csere, vízóra csere, mosó- és mosogatógép bekötése, kerti csap fagymentesítése, szivárgás vagy elfolyás felderítése, elhárítása.

Gázkészülék és gázszerelés:

víz- gáz- fűtés szerelés

Gáztűzhely, konvektor, gázbojler, gázkazán szakszerű bekötése, készülék ellenőrzése, javítása, cseréje. Építkezés, felújítás esetén gázrendszerek tervezése, szakszerű beüzemelése, gázkészülék hitelesítés, gyorsan, szakszerűen! Gázkészülék gázszivárgásának műszeres ellenőrzése, cirkók, kombi-cirkók üzembe helyezése, ellenőrzése, CO mérés, biztonságtechnikai felülvizsgálat, szivárgások, hibák elhárítása. Figyelem! Csakis a rendszeresen (legalább évente) ellenőrzött gázkészülékek használhatók biztonságosan!

Fűtésszerelés:

Lakó és nem lakó épületek teljes fűtésrendszereinek kiépítése, javítása, légtelenítése, csöpögő radiátor cseréje. Központi és padlófűtés, cirkók és kombicirkók, gázkonvektorok, vegyes tüzelésű kazánok, valamint gázkazánok ellenőrzése, karbantartása, hibaelhárítása. Padlófűtés, falfűtés tervezése, kiépítése, javítása.

Építkezik? Felújít? Vagy csak javításra, ellenőrzésre szorul a meglévő víz, gáz, vagy fűtésrendszere? Bízza az épületgépészeti feladatokat szakemberekre!

Ízelítő az elvégzett munkáinkból:

TELEFON: 06-30/905-6138

Így teljes a csapat:

Vízvezetékek, fűtésrendszerek, kazánok, gázvezetékek, csapok, mosdók szakembere:

Ladjánszki László
Tel: 0630/905-6138Csempék, falazatok, belső építészetek, burkolatok szakembere:

Szabó László
Tel: 0630/954-5708Bútorok, beépített szekrények, konyhabútorok egyedi elkészítése:

Szabó Zoltán
Tel: 0630/361-9672Elérhetőség:

info@lakasfelujitas-epuletgepeszet.hu

AQUAGAS 99 BT
1194 Budapest Háromszék utca 73.
Adószám: 20551182-2-432012PARTNER OLDALAK